Blog-ul oficial al lui Microsoft si contul de Twitter au fost sparte de catre hackerii din Armata Electronica Siriana

Microsoft Official Blog and Twitter account hacked by Syrian Electronic Army

Un grup de hackeri din Armata Electronica Siriana (SEA – Syrian Electronic Army), cu succes au spart contul de twitter al lui Microsoft News (@MSFTNews), Xbox Support.
De asemenea, ei au spart si blog-ul Microsoft TechNet (blogs.technet.com). Microsoft spune ca situatia este sub control și ca datele clientilor sunt in siguranta.

Se pare că hackerii au mai mult acces intern la sistemul mailer al lui Microsoft, așa cum au dat share la screen-urile mesajelor interne în echipa Microsoft pentru relații publice și Steve Clayton, care este managerul responsabil de platforme de mass-media corporative Microsoft.

Microsoft Official Blog and Twitter account hacked by Syrian Electronic Army-1

Săptămâna trecută, SEA au spart blog-ul Skype și pagina oficială, cu ideea de a răspândi informații despre NSA de spionaj și anume „Hacked by Syrian Electronic Army.. Stop Spying!” („Opriti spionajul”) și astăzi am văzut tweet-uri similare in contul lui Microsoft News.

Microsoft Official Blog and Twitter account hacked by Syrian Electronic Army -2

Tweet-urile sparte au fost vizibile pe contul Microsoft Twitter pentru cel puțin o oră, dupa asta au fost șterse. Pentru moment, blog-ul lor, de asemenea este jos pentru întreținere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>