Sunt programator…


Sunt programator, și de asta, in oficiu, cu totul putem elimina nevoia de angajare a unui administrator de retea. În cele din urmă, ambii lucram la calculator, și eu perfect sunt capabil sa fac o retea, sa trag un cablu, sa fac un patch-cord, sa configurez un router, sa elimin  virușii și foarte bine ma pricep în programele pentru contabilitate.


Sunt programator,  așa că voi fi extrem de fericit ca în week-end să lucrez la proiectul care managerul a promis clientului să-l dea cu o luna înainte de termen,  și, desigur, ma bucur pentru el, atunci când directorul îl va încuraja cu un premiu.


Sunt programator  – e și normal, și eu sunt o ființă spirituală, care nu este interesată de bani. Și nici măcar să nu îndrăzniți să-mi transferați salariul. Gândește-te, de trei ani, cu același salariu, cu aceeași sumă, și așa primesc mai mult decât merit.


Sunt programator, așa că sunt întotdeauna fericit să-mi rup fundul de la locul de muncă pentru a vă arăta cum trebuie să vă înregistrați în „facebook”, „badoo”, „odnoklassniki”, „vkontakte” sau „hi5” . Desigur, eu ii cunosc pe toți prietenii tăi care sunt înregistrați acolo; e și normal că pot să-i adaug la tine în prieteni.


Sunt programator, deci cu bucurie pot să repar orice aparat electric, deoarece fierbatorul, filtru de cafea, frigiderul și calculator toate sunt pe electricitate, ceea ce înseamnă că ma pricep la toate.


Sunt programator, așa că se preconizează probabilitatea că in loc de un update, va trebui sa fac un site, care va putea lucra ca un mail-client, care la rindul lui va trebui sa fie CRM, asemanatoare cu ERP, care lucreaza ca SaaS, si chiar asemanotor  aproape cu o photo-gallery


Sunt programator, deci am înțeles că proiectul aprobat – nu e tot ce vrea clientul, si eu sunt gata orice marire a funcționalului pentru aceeași bani și, în același timp.


Sunt programator, așa că știu exact cum se numeste „acel program, care a dispărut undeva care l-a instalat acel  baiat.”


Sunt programator,  desigur, știu exact unde contabilul a trimis din greșeală banii, și desigur îi pot reîntoarce.


Sunt programator, așa că știu foarte bine toate detaliile despre munca ta. Nu e neaparat sa-mi explici ceva, chiar ma jignesti, ma voi ridica și ma voi duce, dacă cel puțin încerci să-mi spui  nuanțele muncii tale.


Sunt programator, si desigu am sau pot gasi toate fisierile sterse de voi vreodata


Sunt programator,  desigur, nu am nevoie de nici un site, si nu trebuie sa caut nimic in internet, eu doar stiu totul si pot face orice singur.


Sunt programator,   și din copilărie mi-a fost spus – căutatul referatelor, eseurilor si diplomelor pentru rude si prieteni de familie – este scopul vetii mele. Și în cazul în care voi gasi dar nu va fi chiar la tema, cu bucurie voi  rescrie totul la tema care-ți trebuie.


Sunt programator,  și de asta, nu ne mai trebuie designer, eu singur pot desena frumos, eu la fel pot alege gama de culori pentru site, sau dacă nu găsim gama, alegem culorile tale preferate, doar design-ul se predă tuturor, și-ar fi o rușine să nu-l cunosc. Serile le pot petrece incercand cercetarea interfețelor ergonomice, de ce nu !?!.


Sunt programator,  desigur, nu-mi pasă de drepturile de autor, codurile civile sau penale. Ma bucur atunci cand trebuie sa sparg un program, sa instalez ultima versiune „windows” fara licenta, sa te ajut sa pui ultima activare a antivirusului licentiat, photoshop sau 3ds-Max. In cele din urma, cine nu vrea dupa grate în această țară?


Sunt programator,  si nici  într-un caz nu-mi trebuie calculator mai performat, si asa mă descurt cu ceea ce am, windows-95 perfect echilibrează standardele html5 si css3. Primesc o plăcere de nedescris atunci când astespt compliarea proiectului


P/S:    ELICITARI si cat mai mult CURAJ !!!!111!!!!
P/S2: tema am vazu-to undeva

4 thoughts on “Sunt programator…

  1. programator

    sunt programator si acum am prins la minte. Mai trimit si prin **** din cand in cand

  2. Programator 2

    Sunt programator și desigur sunt foarte satisfăcut că lucrez la laptopul personal, și am un haus în el.

  3. Anonim

    esti in Moldova si desigur trebuie sa rabzi tot, pentru ca programator Moldovan…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>